HTML

Rudolf János (70/252-0484)

Ezen a héten sem lopott senki sem közpénzeket, a közpénzek most is maguktól szivárogtak...

Friss topikok

Linkblog

Deákpárt a projekt neve. Az egyiknek. És a másiknak micsoda?

2010.01.13. 06:12 Rudolf János

Ezt a „deákpárt projekt” nevet mint kifejezést én először 2006 legvégén hallottam. Meglepett. Az MDF és az SZDSZ egyesítésének volt ez a munkaelnevezése. Meg kell mondjam abban a történelmi pillanatban kétkedve így elég értetlenkedve is fogadtam. Akkor miért nem nevettem? Mert a forrást hitelesnek az embert pedig lekötelezettnek azaz hálásnak véltem.

Emberünk aki 2006 telén figyelmeztetett már a 70-es években is a titkosszolgálatunknál tevékenykedett. 1990 körül viszont biztosra vette, hogy neki kötél jár, olyannyira, hogy el is menekült ebből az országból. Csak évekkel később mert visszatérni.
Ő szólt nekem először, hogy készüljek, itt most nem is kicsi meglepetésekre kell számítani.

Most 2010 év elején jött el, hogy valóban meglepődök.
Ma reggel olvasom, hogy a régi liberális párt (SZDSZ) maradéka Kapolyi és Gyurcsány szocialista milliárdosok beismert anyagi támogatásával beolvadnak a közben köpenyt cserélt újliberális-újkonzervatív (azaz neokon) MDF-be.
Nem semmi formáció, nade mi célból, minek? - Kérdezi szerintem bármely értelmes.

A kurucról meg közben már régóta tudom, hogy nem két szerencsétlen emberke készíti, nagyon nem amatőr munka az időzített anyagaival, kritikus pillanatokban jól informált tűzközeli híradásaival, stb.. hanem roppant profin kiképzett és komoly anyagi háttérrel rendelkező hozzáértők, méghozzá nem is kevés pénzért, és cca ez az oldal is nagyjából akkor indul. A kuruc most tavasszal volt még csak 3 éves.
Lehet, hogy ennek a széljobbos oldalnak is volt titkosszolgáinknál valami egészen találó elnevezése? Valami deákpártian ütős projektneve?
Vajon mi lehetett az?

Miként kerül a 2 téma, az MDF liberálisokkal és szocialista milliárdokkal való megerősítése valamint a szélsőjobb zászlóshajója nálam egyetlen blogbejegyzésbe?

Úgy, hogy ha a mázt leszedjük akkor ma gyakorlatilag ez a két erő az, amelyik ugyan azt akarja, ugyan azért küzd.

Az egyik /MDF/ fiskális mázzal leöntve egyszerűen azt hirdeti, hogy nem jut. Szerintük értsük meg spórolnunk kell, ne adjunk hát a szegényeknek, ne adjunk a leszakadóknak, ne adjunk a nyugdíjasoknak, ne adjunk a gyerekeknek, ne adjunk a betegeknek, stb.. stb.. szóval lényegében senkinek se adjunk. Náluk csak az a lényeg, hogy nekik, a gazdagoknak maradjon.
Nem sokkal csak egy árnyalattal tér el ettől a Jobbik. A jobbikosok is lényegében ugyan ezt mondják, csak ők ezt a szegények nevében teszik. Pontosabban egy réteg szegény nevében skandálják azt, hogy a másik szegény rétegnek ne adjunk. Ne adjunk a cigányak ne adjunk a debilnek, ne adjunk a panelprolinak, stb.. mert akkor azt hiszik nekik talán több marad.. Ők a dolgozók akik adót fizetnek és ne osztogassunk. Nekik ez az elvük.
Még a saját gyereküknek se adjunk. Mondják is, hogy dögöljön meg az -mégha nemzeti is- aki nem képes a gyerekét méltón nevelni. Akkor szerintük ugyanis olyan mint egy cigány és nincs különbség, ők nem tesznek különbséget: ne szaporodjék!
Még ha magyar akkor se!

Tessék mondani, ha a közélet nálunk ennyire tervezhető, mit tervezhető? Egyenesen évekkel előre programozható(!) arra, hogy egy válságban minden önzést hirdető párt ilyen sikeres tud lenni mint ez a kettő: akkor emberek vagyunk mi még vagy már csak biorobotok?

Eljött és megvalósult Orwell 1984-e?
Tessék mondani nekem erről miért nem szólt idejében senki?
Ja tudom már. Szóltak.
A lekötelezett szólt, hogy figyeljek mert "deákpárt projekt", csak én hülye nem hittem..

Szólj hozzá!

Címkék: szdsz mdf jobbik deákpárt

A bejegyzés trackback címe:

https://rudolfjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr401668372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása